Történetünk

puff_tukor_1

Bespoke Home Budapest

A Bespoke Home Budapest egy hazai, családi vállalkozás, ahol a bútorok és textilek szeretete, már sokadik generációra öröklődik nálunk.

A családi felmenőink között fellelhető volt úri szabó és textil gyártó is, most pedig mi, mint a legújabb generáció tagjai a bútorgyártás szépségét szeretnénk megmutatni a piacon egy igen speciális formában, a chesterfield, vagyis mélytűzött design képviseletében.

Az angolszász világ úri eleganciájának stílusa most modern köntösben köszönthet be általunk az emberek otthonaiba, így stílust adva a letisztult, egyszerű vonalvezetésű bútoroknak is.

A brand különlegessége továbbá, hogy minden egyes termék saját, névre szóló címkét kap, így büszkén állíthatja tulajdonosa, hogy a kézzel készült bútor, kizárólag az ő ízlését és nevét viseli, vagy ahogy az angolok nevezik „bespoke”.

A Bespoke Home Budapest hitvallása, hogy minden számunkra fontos helyiség megérdemli, hogy egyedi és különleges legyen. Egy szóval: stílusos. Ezért aztán a puffok és ágyak mellett egyéb kiegészítőket is kínálunk vásárlóinknak, legyen az díszpárna, ágytakaró, függöny, vagy bútor kiegészítő, igény szerint egyedi címkével ellátva.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Telefon: +36 30 631 1457

E-mail: bespokehome@bespokehome.hu

 

Cím: SELAM MOBILI GROUP KFT., 2144 Kerepes, Szabadság út 252/b