Szállítás

Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok?

A termékekhez több féle módon juthat hozzá a vásárló. Van lehetősége személyes átvételre, ez esetben cégünk raktárához kell kérni a rendelést. (Címünk: SELAM MOBILI GROUP KFT.,2144 Kerepes, Szabadság út 252/b.) Kérhet kiszállítást, melyet felár ellenében szállítunk házhoz, illetve ezt kiegészítheti összeszerelési munkák elvégzésével is.

Nemzetközi szállítást vállalnak?

Nemzetközi szállítással kapcsolatos információkért kérjük írjon e-mail címünkre, vagy hívjon bennünket a +36 30 631 1457 –es telefonszámon.

Mennyi idő alatt jut el hozzám a megrendelt termék?

A vállalási határidő gyakran függ a választott anyagtól. Az anyagoknál két féle színnel különböztetjük meg a szállítási időt. A fehér/fekete színnel jelölt anyagokkal rendelt termékek maximum 3-5 hét, míg a szürke színnel jelöltek 6 – 8 hét. A megrendelést követő egy héten belül nyugodtan érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén, hogy pontosíthassuk az információt.

Fizetés

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatok?

Fizetni két féle módon fizethet az ügyfél. Az egyik a bankkártyás átutalás, a másik pedig a bankszámlára történő befizetés. Mindkét esetben akkor tekintjük véglegesnek a megrendelést, amikor a fizetendő összeg megérkezik cégünk számlájára.

Biztonságos az online fizetésem?

Abszolút biztonságos fizetési útvonalat használ cégünk, így utólag is visszakövethető a tranzakció. Az összeg beérkezéséről pedig visszaigazoló e-mailt küldünk, amennyiben megadott az ügyfél e-mailes elérhetőséget.

Rendelés és visszaszállítás

Hogyan adhatok le egy rendelést?

Webshopunkon keresztül ügyfeleink teljes egészében személyre szabhatják az általuk megrendelni kívánt terméket/termékeket. Kiválasztatják a típust, színt, lábakat a bútorokra, dekorációk esetén a szöveteket és a varrási típusokat. Ezt követően a megrendeléskor kitöltik a személyes adatokat, hogy milyen szállítási és fizetési módot szeretnének, valamint azt is, hogy igénylik e felár ellenében a szakértői szerelést. Mielőtt a fizetési felületre kerülne a megrendelés, egy utolsó összegzésnél újra áttekintheti az általa megjelölt és beírt adatokat. Innen pedig a fizetési felületre lép bankkártyás utalás esetén, majd értesítést kap a sikeres rendelésről. Számlára történő fizetés esetén a sikeres rendelés akkor lép érvénybe, ha az összeg cégünk számlájára befizetésre kerül.

Van lehetőségem elállni a rendeléstől? Ha igen, mennyi ideig?

Természetesen van lehetőség rá, egészen pontosan 3 munkanapon belül visszamondható e-mailben vagy telefonon a kifizetett megrendelés. Ebben az esetben cégünk visszautalja a beérkezett összeget. A 3 munkanapos határidő lejárta után azonban már csak az összeg 50%-át áll módunkban megtéríteni.

Van lehetőségem megváltoztatni a rendelésem?

Rendeléssel kapcsolatos változtatás esetén kérjük írjon e-mail címünkre, vagy hívjon bennünket a +36 30 631 1457 –es telefonszámon.

Hogyan és meddig tudom visszaküldeni a megrendelt terméket?

Mivel a bútorok névre szólóan és személyre szabottan készülnek, így kizárólag hibásan legyártott bútort tudunk visszavenni, melyet a legrövidebb idő alatt javítunk és újra küldjük a megrendelőnek. Ez esetben a szállítás költségét ki álljuk. Ezen felül minden bútorunkra 1 év garanciát adunk (lásd. ÁSZF garanciára vonatkozó pont).

Viszonteladóknak

Hogyan lehetek a Bespoke Home Budapest partnere? Van lehetőségem viszonteladó partnerként regisztrálni?

A Bespoke Home Budapest természetesen lehetővé teszi, hogy termékeit viszonteladók is étkesítsék. Erre a főmenüben számukra kialakított Regisztrációs fülnél van lehetőség. Kérjük, hogy pontosan töltse ki a kért adatokat és emailben küldünk visszaigazolást, ha cégük bekerült a partnerlistánkra. Csak létező/bejegyzett gazdasági társaságoknak van lehetőségük igénybe venni a partner kedvezményeket és szolgáltatásokat.